RAKÉTA CSAPÓDIK A PRLMNTBE!

Írta: ekkor 2015-02-26

Február 28-án, szombaton a Baptista Rádió ISMÉT kitelepül! A Rakéta ezúttal a PRLMNT éterébe csapódik, ahol a CrossSound JLE Party-n bulizhatunk egy hatalmasat!

Hogy miről is van szó?

Egy fergeteges estéről, ahol hazai és külföldi keresztény előadók adják az ütemet a lábaidnak, ahol szabadon táncolhatsz és jól érezheted magad, ahol személyesen is találkozhatsz a Baptista Rádió stábjával és elsősorban Istennel. Bazsik & Huszár vezetésével kezdődik az este a bisztro szinten, majd a nagyteremben a köszöntő után Johnny K. Palmer ad fantasztikus showt, akit Andelic Jonathan és bandája követ, az est nagy durranása pedig a norvég Jesus Loves Electro együttes koncertje lesz! De ne feledkezzünk meg a Csángóbugi kortárstánc fúzióról és a SAPP téradaptációs táncélményről sem. Emellett az est folyamán ott lesz a FÉK.hu, az ALPHA.hu, a KUL.hu és egy Drogprevenciós pont is, akiktől bátran kérdezhetsz. Ha pedig elfáradtál a bulizásban, lesz lehetőséged leülni és beszélgetni is egy csendesebb szobában. Ha ott voltál a nyári fesztiválon, kihagyhatatlan élmény lesz megnézni az erről készült aftermoviet is! A hajnalig tartó jó hangulatot pedig a Shoeshine Dance Party fogja biztosítani.

MI ott leszünk és reméljük, találkozunk VELED is!

Ha nem tudsz személyesen részt venni a koncerten, tarts velünk és SEMMIRŐL SEM MARADSZ LE! Kövess minket a Facebookon, ahol a koncert ideje alatt folyamatosan posztolunk képeket, este 9 órától pedig hallgass minket a weboldalunkon, hogy átérezhesd a buli hangulatát a fellépőkkel, a szervezőkkel és a résztvevőkkel készült riportjainkon keresztül. Természetesen Jesus Loves Electro dalok szólnak majd a rádióban is, mintha csak a helyszínen lennél!

Ha pedig ott leszel a buliban, mindenképp keress meg minket, legalább egy mosoly erejéig! Amennyiben a buli után szeretnéd felidézni az emlékeidet, hallgasd a Rakéta ismétlését vasárnap és hétfőn este 9 órától!

 

Ne feledd: BAPTISTA RÁDIÓ – NEKED SZÓL!

jle party banner jav

 

 


Jelenleg szól

Cím

Előadó

Background

Itt kérhetsz dalt