Digitális tűzijáték avagy műsorszórás?

Írta on 2016-03-11

A Baptista Rádió igazi különlegessége a show-szóró, ahonnan számtalan információhoz juthatsz, kikapcsolódhatsz egy nehéz nap után és sok érdekes témával is megismerkedhetsz. Ha még ez sem elég, mindemellett rengeteg jó zenét is hallgathatsz. Ha unatkozol vagy csak nincs mit csinálnod, akkor ez a TE műsorod! A házigazda aki a szórakozást garantálja:  Ambrusz Márk

20160229_021616-01

Szelfi, ami “Neked Szól!”

Márk egy rövid interjút is adott nekünk élményeiről, tapasztalatairól amit itt olvashattok:

 Az eddigi munkáid során a Baptista Rádióban mi volt a legkiemelkedőbb élményed?
Rengeteg nagyon jó élményem köt a műsoromhoz, vezettem már műsort a 14 fokos Balatonból, vagy egy 70-el közlekedő motorról, mégis talán a legjobb élményem a Fényes Lóránddal készített interjúm volt. Ő egy lelkész aki emellett asztrofotózással is foglalkozik, és a NASA-nak nyerte meg egy komoly fotós díját. Az interjú szerintem nagyon jól sikerült, de azért volt számomra igazán különleges ez az alkalom, mert egy táborban az ő tanítása közben hívott el engem Isten a rádiózásra, és ő volt az, aki imádkozott is értem. Pár hónappal később pedig már ott ültem a Baptista Rádió stúdiójában, és vele beszélgettem.

Mi az a dolog amire megtanított Isten a műsorvezetésen keresztül?
Nehéz kérdés ez, mivel közel száz emberel készítettem interjút az elmúlt bő két évben, és nagyon sokat tanultam ezekből a beszélgetésekből. Ha mégis ki kellene emelni valamit akkor azt mondanám, hogy Isten csodálatos, nagyon szeret minket, és nincs olyan probléma, aminél ne lenne nagyobb.

Akik már rendszeres hallgatói a műsorodnak, nekik milyen újdonságokkal készülsz az elkövetkezendő adásokra?
– Akik rendszeresen követik a műsoromat azok már észrevehettek egy újdonságot, ugyanis havi rendszerességgel  Csontos Katával (a fülbevaló műsorvezetőjével) közösen vezetjük a műsort,  amiben hétköznapi kérdéseket boncolgatunk. Ez folytatódni fog, sőt további meglepetésekkel is készülök, de erről sajnos egy nem létező titoktartási szerződés miatt nem árulhatok el többet. 😉

A show-szóróban a zenék is jelentős szerepet kapnak! Milyen műfajú dalokra lehet számítani nálad?
– Mivel én zeneileg mindenevő vagyok, így a műsoromban is sok féle zenét hallgathatnak a hallgatók, de talán az elektronikus, és a hip – hop zenék nagyobb szerepet kapnak.

Mit tanácsolnál azoknak, akik eddig még nem hallgatták a műsorodat, miért kövessék a Show-szórót?
– A műsoromat a menzás leveshez tudom hasonlítani, van benne minden. Néha csak valami őrültséget próbálok ki, néha viszont komoly témákkal foglalkozom, így mindenki megtalálhatja a számára érdekeset.

Hogyha felkeltette a műsor az érdeklődésedet, tarts velünk! A show-szórót elérheted minden kedden 20:00-tól a Baptista Rádió (www.baptistaradio.hu) weboldalán! Ha lemaradtál róla, ne csüggedj, az adásokat visszahallgathatod péntek esténként, szintén 20:00-tól. Ne maradj le róla! Baptista Rádió! Neked Szól!”


Még több

Baptista Rádió Online

Neked Szól !

Most szól
TITLE
ARTIST

Background

Itt kérhetsz dalt