Fülbevaló a rádióban? Minden lehetséges…

Írta on 2016-03-25

Könnyed, csajos esti műsor izgalmas témákkal. A Fülbevalóban szóba – és fülbe – kerülnek a kapcsolatok, a divat, a szórakozás, a kultúra és a praktikus tanácsok. Figyelem! Nemcsak nők számára ajánlott! A Fülbevaló egy hamisítatlan ifjúsági magazin, lányoktól, tele frissítő percekkel, tippekkel, trükkökkel, észrevételekkel, amik mindenki számára hasznosak lehetnek. A műsorvezető aki hétről-hétre felfrissít minket Csontos Kata.

Kata rövid interjúját itt éritek el:

kata

Szelfi ami Neked Szól!

-Műsorvezetői pályafutásod során melyik volt a legélménydúsabb adásod, a számodra legkiemelkedőbb pillanat?

Sok​ “kedvenc” adásom volt. Például az első élő adás, mikor a BIOLK-ról jelentkeztünk a Rakétával és a fiúk kitalálták, hogy kommentáljam a meccset a rádióban úgy, hogy akkor még azt sem tudtam mi az a bedobás. Őrült vicces volt. Mindig ezek a közös műsorvezetések, kitelepülések a legjobbak, óriási élmény mindegyik. A saját műsoromból nem szeretnék egyet kiemelni, mindegyik más és más, rengeteg jó adás volt és remélem lesz is.

-Mire számíthatnak a hallgatók, akik a Fülbevalót hallgatják? Mit tanácsolnál nekik, miért lógjanak veled? 🙂

A Fülbevaló alapvetően egy fiatal lányoknak, nőknek szóló magazinműsor, mi magunk között csak csajos műsornak hívjuk, ami nekem azért is külön vicces, mert alapvetően nem vagyok egy ilyen nőimagazin karakter, mégis nagyon szeretem csinálni. Különböző rovataim vannak: pszichológia, divat, főzés, kreatív, könyv, kihívás, film- vagy színházajánló, programajánló. Nem minden adásban van mindegyik, általában 4-5 különböző rovat fér bele egy műsorba, és kéthetente van műsorvezetőtársam is a műsor egy részére. Jelenleg Nagy Panni az állandó ember mellettem, és a Lélegzet Magazinnal is elkezdtünk egy együttműködést, ami most izgalmas újdonság.

-Mire tanított Isten a rádiózáson keresztül? 

Hihetetlenül sokat kaptam az itt eltöltött két és fél év alatt. Amellett, hogy rengeteg új barátom lett, ez az első olyan dolog az életemben, amit ilyen hosszú ideig folyamatosan csinálok. Nem vagyok egy türelmes típus, de Isten sokat tanított a hűségről, az alázatról, a szolgálatról. Vannak itt is nehezebb időszakok, mikor az ember picit motiválatlanabb (például vizsgaidőszakban), de mint tudjuk “the show must go on”!​ És Isten mindig megadja azt a hiányzó pluszt, ami ahhoz kell, hogy a műsorom olyan legyen amilyen.

-Melyik korosztálynak ajánlanád elsősorban a műsorodat? Kik tartoznak a konkrét célcsoportodba?

​Elsősorban nőknek. Korosztályt nehéz belőni: középiskolások, egyetemisták, fiatal felnőttek, de azt remélem, hogy bárki talál benne olyat, amit tovább tud vinni. Talán a főváros környékén élőknek a programajánlóim aktuálisabbak lehetnek, hiszen én is itt mozgok, ezt ismerem, így többet beszélek budapesti eseményekről.​ Egyébként pedig volt olyan vidéken élő középkorú férfi lelkipásztor, akiről tudom, hogy hallgatott és szerette, szóval ennyit a célcsoportokról.

Hallgasd A Fülbevalót minden kedden 19:00-tól a Baptista Rádióban! Ha lemaradtál vagy dupláznál, pénteken 19:00-tól újra játsszuk! Fülbevaló! Lógjunk együtt! Baptista Rádió, Neked Szól!


Még több

Baptista Rádió Online

Neked Szól !

Most szól
TITLE
ARTIST

Background

Itt kérhetsz dalt