Játssz a Baptista Rádióval és nyerj páros belépőt az Ez az a napra!

Írta on 2016-04-20

Az Ez az a nap! szervezőiroda minden évben megrendezi az egyik legnagyobb keresztény találkozót Magyarországon.  Az esemény keretein belül a legkiemelkedőbb keresztény előadók kerülnek meghívásra. Célja, hogy az összes felekezet egy szívvel-lélekkel dicsőítse Istent. Határon túlról is sokféle gyülekezetből számíthatunk vendégekre az este folyamán.

Idén a Baptista Rádióban Morovi Károlytól, a Top10 című műsorán keresztül is van esélyed arra, hogy részt vegyél az év egyik legnagyobb keresztény alkalmán. Ahol többek között fellép Andelic Jonathan, Pintér Béla, a Dics-Suli Band, Mike Samuel, a Keresztkérdés, Dave Bilbrough, Martin Smith és a sokak által legjobban várt Jesus Culture is.

Ahhoz, hogy esélyed legyen a jegyre, egyetlen kérdésre kell helyesen válaszolnod, ami így hangzik:ezazanap2016index

Mikor rendezték meg az első Ez az a napot?
a) 2000-ben
b)2004-ben

A helyes válaszokat küldd el nekünk e-mailben a baptistaradio.top10@gmail.com-ra vagy pedig telefonon a 06702292246-os számra április 30-áig sms-ben.  A sorsolás május  4-én lesz a top10 című műsoron belül. Ne maradj le, légy részese az élménynek és találkozzunk június 4-én a Papp László Budapest Sportarénában!  Baptista Rádió. Neked Szól!


Még több

Baptista Rádió Online

Neked Szól !

Most szól
TITLE
ARTIST

Background

Itt kérhetsz dalt