Egy műsor, ahol csak a kedvenceid szólnak!

Írta on 2016-05-06

A Baptista Rádióban hétről hétre elhozzuk neked kedvenc dalaidat egy csokorban összegyűjtve! Szerdán este 8-tól a 10 legjobb zenével készül a hallgatóknak Morovi Károly.

Karcsi a műsorról, a rádióban töltött eddigi élményeiről így nyilatkozott:

-A Baptista Rádiónál töltött idő alatt eddig mi volt a legviccesebb történeted?

Sok élményem fűz a rádióhoz, de azt tudnám kiemelni leginkább mikor tavaly nyáron az egyik Rakéta kitelepítésen farmerben csináltam műsort a Balatonból. 🙂

-Milyen zenékkel fűszerezed a rádió top10 című műsorát?

Minden adásban a hallgatók által elküldött saját 10-es listát adunk le. Ezen belül bármilyen műfaj megtalálható a dalok között. A elektronikustól a klasszikusig, a hip-hoptól a popig, így mindenki megtalálhatja számára a legkedvezőbbet. Ha ez nem lenne elég, minden hónapban az aktuális 10 kedvenc dalomat is hallhatják a hallgatók.

-Milyen újdonságokkal készülsz az elkövetkezendő adásokra?

Már 3 hónapja havi egyszer van egy állandó munkatársam Fekete Botond személyében, akivel igyekszünk minél viccesebb, színesebb és változatosabb műsort készíteni a Baptista Rádiót hallgatók számára.

-Mi a kedvenced abban, hogy a top 10 című műsort vezetheted?

Szeretem a színes változatos zenéket emellett minden alkalommal felemelő érzés így rádiósként rajtuk keresztül is dicsőíteni Istent.

-Mikor hallgathatják a hallgatók a műsorodat?
Minden héten szerdán 20:00-tól, ha pedig valaki lemaradt volna róla akkor az szombatonként visszahallgathatja szintén 20:00-tól!

Állítsd össze kedvenc listádat a weboldalunkon vagy küldd el nekünk emailben a baptistaradio.top10@gmail.com-ra! Ne maradj le, szóljanak kedvenc dalaid nálunk!

Baptista Rádió. Neked Szól!13115668_888798947914827_1591060962_n


Még több

Baptista Rádió Online

Neked Szól !

Most szól
TITLE
ARTIST

Background

Itt kérhetsz dalt