Rakéta! A kilövés helyszíne a Balaton-NET!

Írta on 2016-08-19

 

Fejest ugrottunk rakétástól a balatoni nyárba! A Baptista Rádió a 10. jubileumi BalatonNET-en úszkál a remek interjúk, előadások, lángosok között! Este 7-től hallgasd te is a Baptista Rádióban!BNET

Mi is az a BalatonNET? Több száz ember, öt nap, és a Balaton. Ezen felül pedig ez egy olyan keresztény találkozó, ami a magyar tenger partján található, telis-tele szuper programokkal és előadásokkal. Akár hiszed, akár nem, ez a NET, nem a bűvös internet rövidítése, hanem a Nemzetközi Evangéliumi Találkozóé! 🙂

A BalatonNETesek célja, hogy erőteljes és kiegyensúlyozott bibliatanítást tudjanak átadni felkészült tanítók által mindenki számára. Mivel ez egy felekezetközi és nemzetközi találkozó is egyben, minden évben rengetegen látogatják az eseményt, így nem is csoda, hogy idén már a tizedik alkalommal kerül megrendezésre.

Millió lehetőség közül választhatnak az ideérkezők, hiszen elgondolkodtató igehirdetések, lendületes dicsőítések, különböző témájú szemináriumok, izgalmas tini programok, keresztény koncertek várják a látogatókat (meg persze finom lángosok, palacsinták, sok víz, és minden mi szem-szájnak ingere)! Bár esős időben érkeztünk meg Balatonszemesre, de ez nem akadályoz meg minket abban, hogy átadjuk a BalatonNET hangulatát. A találkozó minden korosztály számára tökéletes, hiszen a gyermekeket, fiatalokat, felnőtteket és az idősebbeket is egyaránt várják a szervezők számukra megfelelő programokkal.

A dicsőítés mellett további élő zenére is sor került az egyik szeminárium alatt vonósok közreműködésével. Egy nagyon izgalmas délutáni előadásnak bizonyult Izsák Norbert coachingról és motivációról szóló tanítása. Szó volt többek között a pozitív érzelmek hatásáról a munkára és a gyülekezeti életre, az érzelmi intelligenciáról, az álmainkért való küzdelemről, továbbá a határaink kiszélesítéséről. Bár mi csak ezt a programot látogattuk meg, természetesen számtalan más téma is várta az érdeklődőket.

Ami pedig minket illet, jó hangulattal, izgalmas beszélgetésekkel várunk téged, úgyhogy tarts velünk ma este 7 órától, és ha lemaradnál, akkor hétfőn este 8 órától meghallgathatod az ismétlést. Baptista Rádió! Neked szól!


Még több

Baptista Rádió Online

Neked Szól !

Most szól
TITLE
ARTIST

Background

Itt kérhetsz dalt