Rakéta! “Hálás vagyok”

Írta on 2016-11-07

Szerettek ünnepelni? Mert mi igen!

20 éves lett a Baptista Szeretetszolgálat, ennek örömére rendezték meg a “Hálás vagyok!” című koncert estet a Papp László Budapest Sportarénában. Az ország számtalan Baptista iskolájából érkeztek diákok, együtt ünnepeltünk kicsik és nagyok.

A Szeretetszolgálat munkáját, visszatekintve az elmúlt 20 évre, egy kiállítás mutatta be. A gyerekek nagy része nem csak résztvevőként érkezett, több százan léptek színpadra az est fellépőivel Pintér Bélával, Szabó Balázzsal és Mező dsdsMisivel. Együtt énekelték a Mennyei party-t és a Nagy Istenem című dalokat. Egyszerre öröm és hála töltötte be a szíveket, amikor lekapcsolták az Aréna világításait és apró mécsesek jelentek meg a gyermekek kezében. Megható pillanata volt az estének, amikor a színpadon lévő sokaság, különböző táblákon tartotta a levegőbe, azok hálaüzenetét, akiken a untitledBaptista Szeretetszolgálat, az elmúlt 20 évben segített. Istené a dicsőség!

 

Szenczy Sándor az elhívásáról beszélt, és megosztotta a közönséggel hogy a legnehezebb időszakban is a Szeretet volt a válasz. Papp János a Magyarországi Baptista Egyház elnöke, a Biblia történetén keresztül beszélt az Isten és ember között levő szeretetről. Az est fináléjában léggömbök százait engedték a színpadra,  a gyerekek legnagyobb örömére.

 

Hálás szívvel tekinthetünk vissza a ma estére és a Szeretet Szolgálat eddigi munkájára.

Baptista Rádió- “Neked Szól!”


Baptista Rádió Online

Neked Szól !

Most szól
TITLE
ARTIST


Itt kérhetsz dalt