Lélekutazás – Beteljesedve

Írta: ekkor 2017-12-02

Egyik nap ezer tennivalóm között hirtelen megálltam, és szívbemarkoló érzés töltött el. Rájöttem, hogy most úgy minden jó. Nincsennek vihar felhők a fejem felett, nincsen bennem fájdalom.

Hirtelen szembesültem azzal, hogy életem legnagyobb vihara elmúlt. Észrevétlenül eltűnt. Elkezdtem élni, felépíteni újra az életemet és mindezek közben Isten megadta azt amire mindvégig vágytam.

Tudod, nagyon nehéz volt kitartani egy ígéret mellett, aminek vártam a beteljesülését, majd látni ahogyan egyre távolabbinak tűnik, majd végül beteljesedetlen maradt.

Kétségek, félelmek gyötörtek. De rájöttem végül: Isten, mégsem hagyta beteljesületlenül az ígéretét, csak nem úgy teljesítette azt be, ahogyan én vártam. Új utakra vezetett és új élet célt adott. “Megismertette velem az élet útját..” – az utat, amely az Ő áldásaival van kikövezve.

És most, végre vége. Életem ezen szakasza a célba ért. Kimondhatatlanul hálás vagyok Istennek, hogy Ő tényleg mindig tudja mi a legjobb, és bátran bizhatok benne továbbra is ebben ezeken az új utakon.

 

A.

Címkézve mint

Olvasói vélemény

Válasz írása

E-mail címedet nem tesszük közzé. Kitöltendő mezők a *-al jelöltek*Jelenleg szól

Cím

Előadó

Background

Itt kérhetsz dalt