Elkészült a Baptista Rádió Mesevilág CD!

Written by on 2017-12-23

Mesés hírünk van. Nagy örömünkre elkészült a Baptista Rádió első hivatalos mese CD-je, a Mesevilág. A lemezzel karácsonykor több, mint száz baptista gyülekezet gyermekszolgálatát ajándékoztuk meg, hogy ezzel segítsük munkájukat.

Heidt Erika vagyok, a mesemondó. Kezdhetném úgy is, hogy hol voltam, hol nem voltam… Gyerekkorom óta szerelmese vagyok a meséknek. Fiam már kinőtt abból a korból, hogy minden este felolvassak neki történeteket sárkanyokról, tünderekről vagy éppen Pöttyös Panniról, így mikor a Baptista Rádióhoz kerültem, felmerült bennem, hogy a nagy rádiós elődök nyomán esti mesét mondanék hétvégente a legfiatalabb és a lelkükben fiatal hallgatóinknak. A rádió vezetőjének tetszett az ötletem. (A mai napig lelkes hallgatója meséimnek.)

A csapattal elkezdtünk azon gondolkodni, hogyan tudnánk minél több emberhez eljuttatni a Mesevilág című műsort. Megálmodtuk, hogy készítünk egy mese cd-t, melyet a Magyarországi Baptista Egyház Kommunikációs Osztályának támogatásaval meg is valósítottunk. A friss lemezeket még december 24-e előtt több, mint száz baptista gyülekezet gyermekszolgálatának elküldtük, azzal a céllal, hogy örömet okozzunk és segítsük munkájukat.

Remélem, Te is meglátogatod a www.baptistaradio.huhonlapon a Mesevilág archívumát, hogy kedvedre válogathass a rengeteg varázslatos történetünk közül. Emellett bízom benne, hogy hétvégente 18.00 órától is találkozunk, hogy meghallgasd a legfrissebb meséket a Baptista Rádió műsorán.

Ha még nem találkoztál az új lemezzel, ne csüggedj, a teljes hangzóanyagot elérheted itt. Terjeszteni ér! 🙂 Szeretettel várlak, hogy együtt barangoljunk a mesés kalandok földjén!

Heidt Erika mesemondó

Letöltés!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Most szól

Cím

Előadja

Background

Itt kérhetsz dalt