Lélekutazás – Félelem. Kétségbeesés.

Írta: ekkor 2018-02-08

Félelem. Kétségbeesés. – mindannyiunknak ismerősek ezek az érzelmek. Amikor életünk napsütéses egén hirtelen sötét felhők gyülekeznek és minden megváltozik körölöttünk. Biztos is bizonytalanná válik. Hitünk csak fogyadkozik és keressük Istent úgy, mint az előtt lehet soha.

Az ilyen helyzetekben megtanultam már, minden krízishelyzet egy próba. Egy próba a kitartásról, a hitről, a feltétel nélküli bizalomról, a szeretetről. Hajlamosak vagyunk elfelejteni azt, hogy kik is vagyunk, kinek teremtettünk akkor, amikor minden rendben megy az életünkben. És ilyenkor Isten bizony megenged egy-egy nehezebb próbát, hogy újra megmutassa ki is vagy valójában. Hogy a hited, a bizalmad magadba veted vagy Istenbe? Biztos kézzel kapaszkodsz az Ő igéreteibe vagy kapálózva saját magad akarod megoldani a problémáidat?

Sajnos én is elfelejtettem ki vagyok, és mire lettem teremtve. Boldog voltam és ne érts félre, de rendkivül hálás voltam Istennek. De elfelejtettem önnmagamat. És bizony, megengedte ezt a próbàt az életemben. De tudod mi a legjobb? Isten tudja mire van szükséged, akkoris ha te nem tudod.

Így hát életem viharában a hitem újra szárnyakra kel, felismerve a hibákat és megújúlva nézek az ég felé.

Nem tudom, hogy te most mivel küzdesz, milyen viharban dúl a lelked, de tudd, hogy Isten minden viharnál nagyobb. Isten most is éppen érted harcol. Hidd el ezt, és lelked nyugodjon meg az Ő hatalmas kezében. Mert vele mindenből csakis győztesen jöhetsz ki!


Olvasói vélemény

Válasz írása

E-mail címedet nem tesszük közzé. Kitöltendő mezők a *-al jelöltek*Jelenleg szól

Cím

Előadó

Background

Itt kérhetsz dalt