Lélekutazás – Istennek sosincs “B” terve!

Írta: ekkor 2018-02-27

Istennek sosincs “B” terve! – mondat, amely olyan mélyen szíven ütött. Hirtelen rádöbbentem: Istennek tényleg nincs “B” terve. Valamiért ez az egyetlen mondat választ adott olyan kérdésekre, amelyeket még fel sem tettem.

Sokszor elgondolkoztam azon, hogy életem egyes eseményei miért úgy alakultak, ahogyan. Miért nem áldotta meg Isten a kapcsolatomat? Miért hagyta, hogy már kisgyermekként a magány és a szeretetlenség vegyen körül?

Aztán rádöbbentem. Ezernyi rossz döntést hoztam, és a szivemben már rég elfelejtettem Isten ígéreteit. Bekorlátoztam Istent a saját hibáim okozta fájdalmakba és nem vettem észre, hogy Isten egy korlátlan Isten, akinek nincsen lehetetlen.

Rossz döntéseket hoztál? Oké! Hibáztál ezerszer? Oké! De ne hidd, hogy a hibáid befolyásolják Isten tervét az életedre!

Ne félj elhinni azt, amit Isten megigért neked! Ne félj lépni oda, ahova most hívni akar téged! Néha nagyon “hatalmasakat” ígér nekünk az Isten, talán neked is egy olyan dolgot ígért meg, ami lássuk be, emberileg lehetetlennek tűnik. De a félelmeid, a kétségeid ne szabjanak gátat a hitedben, hiszen az az Isten, aki megigérte neked, hogy megteszi azt, az ugyanaz az Isten azzal, aki csodákat tett itt a földön két ezer évvel ezelőtt. Annak az Istennek, aki feltámasztotta a hallottakat, annak az Istennek hogyne lenne hatalma megvalósítani a neked tett ígéretét?

Sokszor mi magunk szabunk gátat Istennek az életünkben. Irányitani akarunk, mert azt hisszük, mi jobban tudjuk. Pedig valójában nem. Sokszor hittem én is azt, hogy én jobban tudom mire van szükségem, de az Úr tudta azt jobban.

Amikor egy látszólag lehetetlennek tűnő ígéret lebeg a szívedben, ne felejtsd el azt, hogy Istennek semmi sem lehetetlen. Ha emberek akarnak lebeszélni róla, ne hagyd magad! Mi a fontosabb: az emberek jóváhagyása vagy Isten beleegyezése?

 

A.


Olvasói vélemény

Válasz írása

E-mail címedet nem tesszük közzé. Kitöltendő mezők a *-al jelöltek*Jelenleg szól

Cím

Előadó

Background

Itt kérhetsz dalt