Lélekutazás – Légy készen!

Írta: ekkor 2018-03-14

“Hiszen mindent az én kezem alkotott, így keletkezett minden – így szól az Úr.”

Ézsaiás 66,2

Tudom milyen évekig imádkozni és várni Isten időzítésére.

Tudom, hogy nehéz nagyon sokszor, amikor Isten azt mondja neked, legyél türelmes. Várj.

Megtanultam várni. Megtanultam türelmesnek lenni. És ezeket nem csak úgy élni meg, hanem megélni, a mélységét a magasságait egyaránt. Fontos Isten időzítésére bíznod magad. És amikor Isten szól: menj. Hagyd abba az imádkozást, csak indulj el az elhivásod felé.

Hirtelen örülni kellene ennek, nem? Hogy végre a sok ima, a sok harc, végül győzelemre vezet. De öröm helyett csak még több kérdés és kétségbeesés urakodik el rajtam. Induljak? Én? Most? De Uram… még nem vagyok kész. Nézz rám, alkalmatlan vagyok.

Ezernyi kérdés, ezernyi gondolat cikázik folyamatosan a fejemben… erre vártam, mindvégig. És most, ahogyan látom, hogy elfogynak az üres lapok, már csak alig pár van hátra az üres oldalakból… megijedek. Valóságosnak tűnik minden amiben eddig hittem. Olyan igazinak, és ami a legrémisztőbb, közelinek.

Hirtelen elfutnék, feladnám elmennék messzire, hogy ne kelljen a lapok végéhez érnem, de nem futhatok el. Nem adhatom fel. Itt már nem. Megannyi harc után, megannyi nehézség és kísértés felett győzedelmeskedtem, most nem adhatom fel. Már nem. Végig kell csinálni. Itt a végjáték ideje.

Igen, félek, alkalmatlannak érzem magam és korántsem késznek a feladatra. De nem az számít én mit érzek, hanem az, hogy Isten mikor nyitja ki előttem az ajtót. Sokszor elképzeltem hogyan valósítsa meg Isten ígéretét, de ez a közelébe sem járhat annak, amit Ő tervezett. Remegő szívvel, de szilárd hittel megyek előre! Itt az idő. A félemnek nincs helye.

Itt állok, és készen állok mindarra, ami most fog következni. Mert mindent az Úr keze alkotott. – ez adjon hitet, erőt, bátorságot arra, hogy a helyünkre álljunk és csak átéljük a csodát, amit az Úr most adni akar.

 

A.

 


Olvasói vélemény

Válasz írása

E-mail címedet nem tesszük közzé. Kitöltendő mezők a *-al jelöltek*Jelenleg szól

Cím

Előadó

Background

Itt kérhetsz dalt