Lélekutazás – A csoda küszöbén

Írta: ekkor 2018-03-18

„Jöjjetek velem csak ti magatok, egy lakatlan helyre, és pihenjetek meg egy kissé.”

Márk 6,31

 

Egy esős délután volt. Minden hideg és nedves volt. Tudtam, hogy indulnom kell. Tudtam, hogy vége van a menekülésnek. Mert valójában, menekültem. Menekültem Isten terve elől, mert nem tudtam mást tenni. Képtelen voltam felállni és menni. Mozdulatlanul csak álltam. Napokig.

És akkor akadt meg a szemem ezen az igeversen. Csak elmosolyodtam, mert a menekülés helyett valójában erre van szükségem. Együtt Istennel, egy lakatlan helyen, csak kettesben lenni vele, még mielőtt a csodám megtörténne. Csak vele lenni és felkészülni lélekben, megerősíteni a szívemet, felkészülni mindarra, ami most következni fog.  Mert ami most jönni fog, az a legnagyobb csodája lesz az életemnek. Készen kell állnom. És tudom, most nem menekülhetek el. Mert, ha most elmenekülök, akkor Isten tervéből fogok elmenni.

Sokszor ijesztő lehet az, amikor Isten mozdul az életedben, amikor érzed, hogy bármelyik pillanatban megtörténhet, az amire vársz. Amikor tudod, hogy itt az idő. Nincs több kifogás, nincs több halogatás. Mert jön. Mert mindjárt ideér, hozzád. Ott fog veled szemben állni és te nem futhatsz el. Szembe kell nézned vele és bele kell állnod Isten hatalmas tervébe. Kimozdíthatatlanul, megrendíthetetlenül: benne kell állnod. Ott. Vele. És hagynod, hogy a csodád megtörténjen veled.

 

Legyél ma az, aki holnap akarsz lenni!

 

A.


Olvasói vélemény

Válasz írása

E-mail címedet nem tesszük közzé. Kitöltendő mezők a *-al jelöltek*Jelenleg szól

Cím

Előadó

Background

Itt kérhetsz dalt