Lélekutazás – Elcsüggedve

Írta: ekkor 2018-03-27

Olyan furcsa megfigyelni, hogy néha bizony Isten vezetése alatt is lehetünk elcsüggedve. De ez az elcsüggedés nem az a világ szerinti szomorúság, hanem az emberi érző lényünknek egy kiáltása, kifejezése Isten felé, hogy “Uram, most nehéz!”

Az elcsüggedés nem jelenti a feladást. Az elcsüggedés egy emberi érzelem. Ami szükséges. Mert igen van, amikor tudod, hogy már eljutottál oda, ahol most vagy, de látod az előtted álló utat és az erőd végéhez értél. Küzdöttél és harcoltál, kitartottál, de most elfáradtál és a szíved elcsüggedt. Olyan jó, amikor tudhatjuk, hogy nincs még vége az utunknak, bár az erőnk elfogyott már, és akkor jön Isten, lehajol hozzád és csak annyit mond: Kelj fel, és menj tovább, mert a célod közelebb van már, mint hinnéd!

Elcsüggedtél? Nem baj. Menj Istenhez, vidd elé szíved gondolatait és Ő megvigasztal téged!

Hiányzik az életedből az, amire éppen várakozol? Ne add fel. Tarts ki. Mert amit Isten megigért, azt Ő beteljesiti neked.

Várni sosem könnyű. Néha könnyebb, néha nehezebb. De amikor mindezeket a hullámvölgyeket Istennel együtt éled meg, egy olyan kapcsolat kovácsolódik össze így köztetek, amely kipróbált, nemes, elszakithatatlan, megtörhetetlen és a legnagyobb biztonságot nyujtó: hogy Isten mindig minden körülmények között gondoskodni fog rólad.

A.


Olvasói vélemény

Válasz írása

E-mail címedet nem tesszük közzé. Kitöltendő mezők a *-al jelöltek*Jelenleg szól

Cím

Előadó

Background

Itt kérhetsz dalt