Lélekutazás – Itt vagyok, küldj engem!

Írta: ekkor 2018-04-11

Amikor az elhívásomat kaptam Istentől, nem is sejtettem azt, hogy az az út, amire akkor ráléptem ilyen hosszú, néha nehéz lesz. És főleg nem is sejtettem, hogy ez az elhívás lesz, ami megváltoztatja az életemet teljesen.

Amikor Isten elhív valamire, Ő már akkor tudja, hogy mi lesz az az út, amin végig kell menned ahhoz, hogy az elhívása beteljesedjen az életedben. Ez adhat biztonságot a lehetetlennek tűnő helyzeteken, ez adhat reményt, amikor úgy érzed teljesen reménytelen minden. És ez ad erőt, ahhoz, hogy végig tudj menni ezen az úton.

Isten elhivása nem azonnal válik beteljesedetté. Abban a percben, amikor elhív valamire, akkor kezd el formálni, alakítani, hogy olyan emberré formáljon méginkább, aki be tudja tölteni az elhívását.

Sokszor éreztem azt, hogy én nem tudom beteljesiteni amit Isten rám akar bízni. Úgy éreztem, hogy nem vagyok alkalmas erre a feladatra, mert annyira más vagyok. Küzdök a bűneimmel és nem vagyok méltó erre a nagyszerű elhívásra. Ekkor emlékeztetett Isten, hogy az én bűneim nem nagyobbak az Ő tervénél és kegyelménél. Hogy a kereszten Jézus azért halt meg, hogy a bűneimet – ha kell – mindennap ott legyetem és ezáltal igenis alkalmassá válok arra az elhívásra, hogy betöltsem azt.

Isten szerint alkalmas vagy. – visszangzik a szívemben azóta is, és minden egyes nap erre állok rá hittel, mert az, aki az elhívást adta, az maga a Mindenható Isten, aki tudja, látja az én bűneimet és mindezek ellenére azt mondta: TE VAGY AZ.

Te vagy az, akinek be kell töltenie, amit Isten rád akar bízni. Ne a félelmeidre, a bűntudatodra hallgass! Jézus a kereszten legyőzte a bűneidet. Nincs semmi ami kárhoztatna. Isten téged választott erre a feladatra, ezért hát tedd le minden terhed a kereszt tövében és mondd ezt Istennek: Itt vagyok, küldj engem!

És Ő elküld téged.

 

A.


Olvasói vélemény

Válasz írása

E-mail címedet nem tesszük közzé. Kitöltendő mezők a *-al jelöltek*Olvasd tovább

Jelenleg szól

Cím

Előadó

Background

Itt kérhetsz dalt