Lélekutazás – Hol vagy, Uram?

Írta: ekkor 2018-05-23

Egy pillanat alatt minden összeomlott bennem. Minden amit biztosan hittem, hirtelen eltűnt és csak hatalmas kérdőjelek maradtak utánna. Minden, amiért az elmúlt két évben harcoltam, hirtelen semmivé válik. Eltűnik. 

És én könnyes szemekkel állok az Isten trónja előtt és két kézzel kapaszkodok belé. Csak folynak a könnyeim, a szivem megszakad és kérdéseim egyenesen az ég felé szegezem: Hogyan tovább, Istenem? Tudtam, hogy tőle vettem el azt az utat amin járok. De akkor mégis miért látok mást, mint amit a hitem diktál? Hol az öröm? Hol az ígéret? Nem volt valódi? Félrértettem éveken át? 

Engedjem el? De, Uram te mondtad, hogy ezt nem kell elengednem. 

Az életem hatalmas viharrá változott, ahol nincs semmi más csak hatalmas hullámok és a szívettépő sírás hangja. A mélybe hullok a könnyeimmel együtt. Majd hirtelen egy halk hangot hallok a távolból: “Hívj segítségül engem a nyomorúság idején, én megszabadítalak és te dicsőítesz engem.” 

Lelkem az Úrhoz kiált. És Ő megtart. Megtart engem ott, ahol vagyok. Azon az úton. Tovább visz. De nem hagy ott a tenger mélyén, hanem a terhem amit nem tudok tovább cipelni, elveszi. Fel adom neki mindazt, amit én nem tudok már tovább vinni. És Ő viszi tovább. 

Nem tudom, hogy ezek a sorok ismerősek-e számodra. De ha igen, és éppen most te is lent a mélyben jársz és minden megkérdőjelezett az életedben, akkor ez neked szól: Ne add fel! Tudom, hogy ez a legnehezebb. Ne add fel! Mert akik az Úrhoz kiáltanak azok megmenekülnek. Legyen bármi is az, amit Isten neked megigért, hogy megteszi, HIDD EL! Mert Isten hűséges. Ő sosem vonja vissza az ígéreteit. Még ha a körülményeid teljesen elcsüggesztenek, ne a látható dolgokra nézz, hanem az örökkévalóakra, mert azok láthatatlanok! 

Csak menj tovább. Isten tovább visz, amikor te már nem tudsz tovább menni. Csak higgyj benne!

Csak bízz benne!

És majd meglátod hogyan fog megszabadítani és majd meglátod hogyan fogja megadni neked azt, amit megigért. 

 

A.


Olvasói vélemény

Válasz írása

E-mail címedet nem tesszük közzé. Kitöltendő mezők a *-al jelöltek*Olvasd tovább

Jelenleg szól

Cím

Előadó

Background

Itt kérhetsz dalt