Lélekutazás – Újra

Írta: ekkor 2018-07-01

Ismered azt a mondást, hogy “amig nem fáj eléggé, nem változol”?

Rájöttem, hogy a legtöbben mi is ilyenek vagyunk. Éljük a kényelmes középszerű életünket, de tudjuk pontosan, hogy mi az amin változtatnunk kellenne. Hiába történnek dolgok, amik vezetnek a változáshoz, amíg nem hullik a darabjaira minden, addig próbálkozunk egyben tartani azt. De azután, amikor minden egyes utolsó darabka lehullott a földre, és rájössz, hogy nincs semmid, nincs senkid… na az a fájdalom az, amitől az igazi változás magja elkezd növekedni.

Fáj. Tudom. Az érzés, hogy minden amit szerettél vagy szerettél volna már nincs többé. Elvesztetted az állásod, egy szeretted, egy számodra fontos dolgot, hiányt hagy maga után. Egy üres darab marad a lelkedben utánna. Lehet tudtad, hogy ezzel szembe kell nézned, de nem is sejtetted, hogy ilyen hamar kell ezt megtenned. De itt van. És most a fájdalom, a veszteség szemébe kell nézned és azt mondani neki, hogy: legyőzlek!

Fájni fog lehet egy ideig, mert a tátongó űr, a hiány ott lesz. De erős vagy, és kibirod! Legyőzöd! Képes vagy felállni és a maradék hitedet Isten kezébe tenni, azt mondva neki: “Végeztem. Nem próbálkozom tovább egyedül. Csalódtam. Fáj. Kezdjük újra.”

Isten az újrakezdések Istene. Amikor érzed, hogy minden erőd végére értél és az életed romjai felett állsz, akkor tudd, hogy Isten ebből tud egy újat építeni. Megromlott kapcsolatokat újraéleszt, a sebeidet begyógyítja és átvisz a mélységen. Felemel és nem enged el. És ha kell ezt százszor és ezerszer is megteszi érted.

Érezz bárhogy, legyél bárhol, nincs olyan hely, nincs olyan mély, ahol a keze el nem érne.


Olvasói vélemény

Válasz írása

E-mail címedet nem tesszük közzé. Kitöltendő mezők a *-al jelöltek*Jelenleg szól

Cím

Előadó

Background

Itt kérhetsz dalt