Jövő héttől új műsorok indulnak a Baptista Rádión!

Írta: ekkor 2018-09-02

2018 szeptemberében indul az új évad, ahol fantasztikus újdonságokkal jelentkezünk. Örömmel jelentjük, hogy imáinkra kapott válaszként új műsorok indulnak a rádióban! De néhány régi műsor is megújul, más időpontban, új műsorvezetőkkel!

Hétfőnként 18 órától egy kulturális magazin, a KultÚRasztal, “Terítéken a kultúra” lesz hallható, melyet Majoros Szidónia, a Golgota Rádió korábbi műsorvezetője fog vezetni. Ismétlés minden kedden 20 órától!

Októbertől vadonatúj adásokkal folytatódik a Mozaik, a Magyarországi Baptista Egyház műsora minden hétfőn 12 órakor (ismétlés szombaton 17 órakor). A műsorvezető személye addig is legyen meglepetés!

Keddenként 12 órától a Nappali című műsor helyén Hangoskönyv címmel könyvfelolvasós adás lesz a Harmat Kiadó támogatásával. Ferenczi Beáta az, aki hétről hétre felolvas majd. Az első könyv, amin végigmegyünk Boros Lajos – Rácsok mögött szabadon. Ismétlés szombaton 16 órától.

Új időpontban, szerdánként 18 órától lesz hallható a Magyarhangok (ismétlés csütörtök 20 óra). Ezt követően 19 órakor lesz a Zenekalauz Kovács Kamilla vezetésével (ismétlés csütörtök 21 óra), 20 órától pedig egy régi ismerős, a Kívánságműsor indul újra, a stafétát Dóczi Kristóf veszi át (ismétlés csütörtök 22 óra).

Szintén új időpontban lesz hallható a TOP 10, vasárnap 15 órától (ismétlés szerdán 21 órától), benne 15:50-től A férfi a konyhában, két hetente 16 órától pedig indul egy új, élő műsor a K+ Live Aktuális, szórakoztató és friss tartalmakkal (ismétlés szerdán 22 órától). Mindkét adást jól ismert műsorvezetőnk, Morovi Károly vezeti majd Fekete Botond segítségével.

De természetesen nem tűnnek el a megszokott és kedvelt műsorok. Továbbra is lesz Bajnokok Ligája hétfőnként 19 órakor Nagy Bálinttal, Őrangyal (hétfő 20:00) és Mesevilág szombaton és vasárnap 18 órától Heidt Erikával és  szerdán, csütörtökön és pénteken 11 órától Hallgatni Arany Majnár Zsolttal.

#BaptistaRádió #NekedSzól


Olvasói vélemény

Válasz írása

E-mail címedet nem tesszük közzé. Kitöltendő mezők a *-al jelöltek*Jelenleg szól

Cím

Előadó

Background

Itt kérhetsz dalt