5 éves a Baptista Rádió

Írta: ekkor 2018-09-30

A Baptista Rádió egy éves előkészítői munkálatokat követően 2013. szeptember 30-a óta folyamatosan, 0-24 órában sugározza műsorát. Idén ünnepeljük jubileumi, 5. születésnapunkat. 🙂 Három fő célkitűzésünk van. Szeretnénk Isten országát építeni. A hallgatókkal egy közösséget (nem hallgatói közönséget) kialakítani. Elérni a hívőket, erősíteni a hitüket és megszólítani az érdeklődő még nem keresztényeket. Fontos számunkra a belső misszió, a csapatunk erősítése, Isten tükrözése. Végül, de nem utolsó sorban a Baptista Egyház kommunikációjának támogatása, üzenetének közvetítése.

A Baptista Rádió zenei arculata sokszínű, leginkább a “Hot AC” kategóriába sorolható. A keresztény zenék mellett fontosnak tartjuk olyan világi dalok sugárzását, amik a Biblia értékrendjét tükrözik. Amellett, hogy ezek a zenék művészi értéket képviselnek sokszor olyan üzenettel, ami a keresztény zenékből hiányzik, segítenek abban, hogy a nem hívő érdeklődők otthonosan érezzék magukat nálunk. Ez is fontos evangélizációs eszköze a rádiónak.

A műsoraink az önkéntesek érdeklődési körét fedik, személyiségüket tükrözik, őszinték. Őket szakmailag felkészítjük professzionális rádiós eszközök segítségével a teljes körű, önálló műsorkészítésre. Fontos számunkra a természetes hangvétel. Nem célunk erőszakkal Istenről beszélni, ugyanakkor sosem hallgatjuk el hitünk alapját. Reggel áhitattal indítunk, a délelőtti műsorsávban a klasszikusabb értékek részesülnek előnyben. A délutáni órákban főképp zenét sugárzunk a munka mellé, esténként pedig az ifjúsági műsoraink következnek. Az élő adások fórumainkon HD webkamerán keresztül  többször vizuálisan is  követhetők.

Több mint 15 önkéntessel igyekszünk tartalmas műsorokat szolgáltatni. A rádió rendszeres kitelepülései, interjúi folyamatosan tájékoztatnak a Baptista Egyház eseményeiről, internetes oldalunkon dokumentálva a legfontosabb történéseket. 2015-re egyes műsorainknak rendszeresen 100 feletti a letöltése, Facebook oldalunkon több mint 2000 követőnél tartunk (kevesebb, mint 3 év alatt a legnagyobb Baptista Facebook oldalak közé kerülve), néhány kampányunk 10 ezer embernél is több elérést eredményez.

A jövőben célunk a hallgatói közösség megszilárdítása, a csapat erősítése, a Baptista kommunikáció támogatása, valamint a brand elmélyítése. Önkéntesek jelentkezését folyamatosan szeretettel várjuk abaptistaradio@gmail.com weboldalon. Baptista Rádió! Neked Szól!

Rédl Ádám

A Baptista Rádió vezetője

Címkézve mint

Olvasói vélemény

Válasz írása

E-mail címedet nem tesszük közzé. Kitöltendő mezők a *-al jelöltek*Jelenleg szól

Cím

Előadó

Background

Itt kérhetsz dalt