Citromos-nutellás mascarponekrém eperrel

Írta on 2018-10-01

hozzávalók / 2 adag

 

elkészítés

Kikeverjük a krémeket. A nutella krém: Felezzük meg a mascarponet és az egyik részhez keverjünk nutellát kb. 3-4 evőkanállal (ízlés szerint).

Citromos krém: A mascarpone másik felébe kifacsarjuk egy citrom levét, vanília aromát (vagy egy zacskó vaníliás cukrot) teszünk bele, majd ízlés szerint cukorral édesítjük.

A babapiskótákat kis kockákra vagy apró darabokra vágjuk, majd beletesszük a krémekbe.

Megtisztítjuk az epret, majd szeleteljük kedvünkre.

Rétegezés: nutellakrém- eper- citromkrém -eper.

Majd hűtőbe tesszük.

 

Jó étvágyat kíván,

a férfi a konyhából,

Morovi Károly Dávid

 

 

Címkézve mint

Olvasói vélemények

Válaszolj

E-mail címed nem jelenik meg. Kitőltendő mezők *


Még több

Baptista Rádió Online

Neked Szól !

Most szól
TITLE
ARTIST

Background

Itt kérhetsz dalt