Lélekutazás – Érezd és lásd!

Írta: ekkor 2019-02-13

“Hallottad már, és most lásd meg mindezt!” (Ézs. 48:6)

Napokig ki sem léptem a lakásomból. Képtelen voltam bármit is tenni. Egyszerűen csak magányra vágytam. És miközben csak telt az idő, egyre mélyebbre és mélyebbre zuhant a szivem. Gondolataim az éj sötét erdő közepébe vitt. Elmerültem a mélyben. Éreztem, ahogyan süllyedek és nincs kéz, ami megfogjon és visszahúzzon. Tudtam, ismertem az igazságot, de megkeményítettem a szivem a hitetlenséggel. Féltem… féltem kimondani mit érzek, mert tudtam jól, hogy nem helyes az, amit érzek. Hogy kételkedhetem az Istennek a szavában? Dacoltam, harcoltam Istennel. És tudod miért? Mert féltem.

Sokszor mondjuk azt, hogy a rosszat is el kell tudnunk venni az Istentől, nem csak a jó dolgokat. Néha könnyebb az állandó pesszivizmusba és hitetlenségben lenni, mert azt ismerjük jobban, mint kilépni a komfortzónánkból és ráállni az Isten igéretére, amikor azt a jót akarja adni. Félünk, hogy az a jó, mégse annyira jó. Hogy az a jó, valójában rossz. Ráhúzzuk az áldásra a saját negatív képünket, mert félünk. Félünk teljesen hinni. Félünk elhinni azt, hogy Isten értünk megteszi, amit megigért. Félünk elhinni, hogy a mindenség teremtője majd éppen a mi javunkra, a mi kéréseinkre cselekszik.
Pedig megvan irva, hogy kérjetek és adatik. A többivel te ne foglalkozz, azt bízd az Úrra.
Merj kilépni a búskomor és negativ mindennapjaidből, állj ki a fény felé, és hidd el azt, hogy meglátod a lehetetlent lehetségessé válni!


Olvasói vélemény

Válasz írása

E-mail címedet nem tesszük közzé. Kitöltendő mezők a *-al jelöltek*Jelenleg szól

Cím

Előadó

Background

Itt kérhetsz dalt