Lélekutazás – Harcos vagy?

Írta: ekkor 2019-03-03

Sokszor tudunk kitartóan imádkozni valamiért. Kérünk, csak kérünk, szinte könnyeinkkel áztatva imádkozunk valamiért…. Aztán hirtelen felteszi a kérdést az Isten: tudod-e, hogy valójában miért imádkozol? Tudod-e, hogy ha ezt megteszem neked, annak mik lesznek a következményei?

Nem mindig egyszerű imádkozni kitartóan valamiért. Sokszor elbizonytalankodunk, hitetlenkedünk, mert nem értjük mindig Isten logikáját. Sőt, a legtöbbször olyan dolgok miatt könyörgünk sokáig, amik a legfontosabbak számunkra. És nem mindig könnyű ez. Vannak nagyon nehéz és mély pillanatok ebben.

Előfordult már veled az, hogy kitartóan imádkoztál valamiért, majd hirtelen feltette neked a kérdést az Isten a szívedben: tudod-e hogy miért imádkozol most? Tudod-e, hogy ennek mi lesz a következménye? Ezen el kell gondolkodnod. Egyszerűnek tűnik, hiszen csak jót kérek az Úrtól, de ha megkapom amit kérek, akkor megváltozik minden. És néha előfordul, hogy a meghallgatott imádságod, csak még több harcokat fog maga után vonni. Készen állsz erre? Készen állsz harcolni életed további napjaiban is? Készen állsz újabb és újabb dolgokért könyörögni, tudva, hogy másképp is lehetne?

Ez egy döntés a szívedben. Sokszor egyszerűbb a könnyebbb utat választani, mert az biztonságosabbnak tűnik. De tudod, megtapasztam azt, hogy minnél több a harc, annál nagyobb az erő, és minnél nagyobb az erő, annál több ott az Isten jelenléte. Én is mindig egy nyugodt, békés, harc mentes életre vágytam belül. Na de, ez sose volt így. Mindig, mindenért harcoltam. De mennyit. És most, amikor az Isten feltette a kérdést nekem, tudtam a választ: Harcos vagyok. És amikor meglátom a csodát, amiért harcoltam, megéri harcolni. Még akkor is ha nehéz. Mert bizony az.

Te készen állsz erre? Akarsz harcos lenni?


Olvasói vélemény

Válasz írása

E-mail címedet nem tesszük közzé. Kitöltendő mezők a *-al jelöltek*Jelenleg szól

Cím

Előadó

Background

Itt kérhetsz dalt