Tejszínes-mustáros csirkemell

Írta: ekkor 2019-03-11

hozzávalók / 4 adag

60 dkg csirkemell filé

1 közepes db vöröshagyma

300 ml főzőtejszín

4 ek mustár

0.5 dl napraforgó olaj

só ízlés szerint

fekete bors ízlés szerint

1 kk majoranna

elkészítés

Az olajon megpirítjuk a hagymát, majd a megmosott, kockára vágott csirkemellet. Fehérre pároljuk a húst gyakori kevergetés mellett.

Mikor kész a hús, a mustárral elkeverjük, felöntjük a tejszínnel és fűszerezzük. Még 10 percig főzzük.

Tálalhatjuk párolt rizzsel, tésztával és krumplipürével. Savanyúságot is kínálhatunk mellé.

 

Jó étvágyat kíván,

a férfi a konyhából,

Morovi Károly Dávid


Olvasói vélemény

Válasz írása

E-mail címedet nem tesszük közzé. Kitöltendő mezők a *-al jelöltek*



Jelenleg szól

Cím

Előadó

Background

Itt kérhetsz dalt