Balatoni Baptista Rádió

Írta: ekkor 2019-08-21

2019-ben is elindult a Rakéta, Baptista Rádió nyári kitelepülős műsora. Idén nyolc emberrel érkeztünk Balatonszemesre a BalatonNetre, ahol a résztvevők közel egy héten át egy felekezetközi evangéliumi találkozón vesznek részt.

Mi az első napon érkeztünk, még javában folytak az előkészületek, így a konferencia kezdete előtt készítettünk interjút a szervezőkkel. Bíró Zsolt főszervező beavatott minket a Balaton-Net történelmébe és kulisszatitkaiba.

Nem érkeztünk üres kézzel, minden interjúalanyunk egy baptista rádiós strand labdával lett gazdagabb!

Beszélgetrünk Balog István grafikus képzőművésszel, aki a Bibliai logók projekt megálmodója és akinek a munkáiból készült kiállítás tekinthető meg a helyszínen. Letisztult tipográfiai munkái egy kreatív projektet alkotnak, melynek célja hogy odavonzza az emberek tekintetét és szívét Istenhez.

Beszélgettünk nyári strandtippekről, mire érdemes figyelni a parton, a vízben és a nyaralás során. Kit mi befolyásol h hova megy nyaralni? Mennyire vonzó a tenger vagy a magyar tenger?

Morovi Karcsi, a férfi a konyhában balationi különkiadásában egy barackos mentás smoothieval készült, aminek a receptjét hamarosan megtaláljátok a honlapon!

A BalatonNet még vasárnapig tart, érdemes ellátogatni Balatonszemesre, lesz többek között Keresztkérdés koncert, Misszió Expó, SingleCross alkalom, interaktív bibliai játszóház, táncház és Bill Drake koncert is! Azoknak pedig, akik nem tudnak ellátogatni a helyszínre, ajánljuk műsorunkat, it ma 19:00-kor hallhatnak a rádióban (ismétlés aug.22. 19:00).


Olvasói vélemény

Válasz írása

E-mail címedet nem tesszük közzé. Kitöltendő mezők a *-al jelöltek*Jelenleg szól

Cím

Előadó

Background

Itt kérhetsz dalt