Baconös töltött fasírt
Írta: Szerkesztő ekkor 2019-09-27
hozzávalók / 4 adag
12 szelet bacon
50 dkg darált sertéshús
1 db zsemle
2 db tojás
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
köménymag ízlés szerint
fűszerpaprika ízlés szerint
1 közepes db vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
6 db főtt tojás
elkészítés
A darálthúst, zsemlét, a nyers tojásokat és a fűszereket összegyúrjuk.
A főtt tojásokat keresztben kettévágjuk.
Egy 12 lyukú muffin sütőt kibélelünk a 12 szelet baconnel.
Minden lyukba teszünk egy kevés fasírtot, egy fél tojást és újra fasírtot, majd a lelógó bacont ráhajtjuk.
Kb. 30 perc alatt készre sütjük (200 fokra előmelegített sütőben).