Szikra 2021 – Jelentkezz!

Írta: ekkor 2021-02-17

Az idei évben is átadásra kerül a legmagasabb színvonalú keresztény könnyűzenei produkciókat kiemelő Szikra-díj. A hét főből álló szakmai zsűri ezúttal is hat kategóriában várja a pályázatokat 2021. március 31-ig a www.szikraprojekt.hu weboldalon.

A nevezéseket hat kategóriában – legjobb dal, legjobb dicsőítő dal, legjobb dalszöveg, legjobb videóklip, legjobb produkció, legjobb élőben előadott produkció – adhatják le a jelentkezők a www.szikraprojekt.hu oldalon. Egy előadó minden kategóriába maximum egy dallal nevezhet.

Egy dalt tetszőleges két kategóriába lehet nevezni. A díjra 2020. február 28. és 2021. március 31. között nyilvánosságra hozott hangfelvétel, előadás, produkció, illetve videoklip nevezhető.

A legjobbnak ítélt pályaműveket a magyar zenei élet kiemelkedő alakjaiból álló szakmai zsűri díjjal ismeri el. A hat kategória mellett egy életműdíj is átadásra kerül, valamint a közönségnek is lehetősége nyílik online szavazás formájában kiválasztani a legszimpatikusabb alkotót, aki a közönségdíjban részesül. A közönségszavazás 2021. április 15-én indul és április 25. éjfélig tart.

A Szikra-díj kategóriáinak díjazottjai április 30-án kerülnek kihirdetésre. Minden kategória nyertese automatikusan a saját kategóriájának megfelelő támogatási program résztvevőjévé válik a 2021-es évben, melynek keretében alkotói célú támogatásban részesül. A díjazottak számára – az immár harmadik éve működő Szikra Akadémia keretein belül – folyamatos szakmai támogatást és tanácsadást is biztosít a Szikra Projekt.

A Szikra-díj célja a legmagasabb színvonalon alkotó hazai keresztény könnyűzenészek teljesítményének elismerése, valamint felmutatásukkal egyre magasabb minőségű munkára inspirálni az alkotótársakat is.

A Szikra Projekt Magyarország Kormánya vallásos könnyűzenét támogató programja révén valósul meg.

További információ, nevezés: www.szikraprojekt.hu


Olvasói vélemény

Válasz írása

E-mail címedet nem tesszük közzé. Kitöltendő mezők a *-al jelöltek*Jelenleg szól

Cím

Előadó

Background

Itt kérhetsz dalt