Morovi Károly

Morovi Károly Dávid, Műsorvezető, műsorszerkesztő

Élőadások vasárnap                              Ismétlések

14:00 – Kívánságműsor                       Szerda | 21:00 – Baptista Rádió Top 10

15:00 – Baptista Rádió Top 10            Szerda | 21:50 – Férfi a Konyhában

15:50 – Férfi a Konyhában                  Csütörtök | 22:00 – Kívánságműsor

16:00 – K Plusz Live

Sziasztok!

Morovi Károly Dávid vagyok, a Baptista Rádió csapatának tagja a kezdetektől. Az elmúlt évek alatt számos műsorban kipróbáltam magam műsorvezetésben és szerkesztésben.

A rádió indulása óta a Top 10 című műsor a fő műsorom. Az évek alatt kisebb, rövidebb műsorokat is készítettem. A Top 10-et 2014. január 1. óta készítettem egyedül, majd 2016. október 3-án kiegészült a műsor Fekete Botond kollégámmal. Azóta ezt a műsort ketten készítjük el nektek!

Idővel Botond kivált a műsorból, így önállóan folyatom tovább.

Szívhangok – irodalmi percek néven készítettem irodalmi műsort több segítőtársammal, köztük Fekete Botonddal, költőkről és életükről 2016. március 6-tól 2016. október 30-ig.

K Plusz című műsoromat 2016. október 18-ától készítem. A műsorban számomra érdekes eseményekről és rendezvényekről készülnek tartalmak. Olyan tematikák és témák alapján szeretném ezt a műsort készíteni, amelyek benneteket is érdekelnek!

A Férfi a konyhában eredetileg Makra Zsolt kollégám műsora volt 2016 októberétől 2017 júniusáig. 2017 októberében úgy döntöttem a rádió vezetőjével, hogy Zsolt helyett továbbviszem ezt a műsort ez év novemberétől. A műsor a Top 10 egyik rovataként a hónap első hétfőjén lesz hallható.

A K Plusz Live Morovi Károly Dávid élő interaktív beszélgetős műsora minden vasárnap.

Hírek, közlekedés, időjárás, sport és a legjobb zenék.

Ha érdekel a rádiózás, vár a rádió csapata téged is szolgáló társként! Csatlakozz te is, ha érdekel a szolgálatunk. Jelentkezz most az info@baptistaradio.hu e-mail-címen!


Jelenleg szól

Cím

Előadó

Background

Itt kérhetsz dalt