Backstage

Marton Debóra

Műsoron ekkor

Minden, amit a kulissza rejt!

Címkézve mint:
Minden, amit a függöny rejt. Interjúk a háttérből, amiket eddig még nem hallottál. Aki a kulisszák mögé invitál: Marton Debóra, hétfőnként 18 órai kezdettel.
backstage@baptistaradio.hu

 

Vajon mi rejlik a kulisszák mögött? Nálunk megtudhatod!

A Baptista Rádió egyik legkülönlegesebb műsora, a Backstage, ami rengeteg érdekes dolgot tartogat a számodra. Betekintést nyerhetsz a háttérbe, feltárja a függöny mögött rejlő izgalmakat.

Számos interjút hallgathatsz, élményeket és beszámolókat. A műsorok, szakértők és a hírességek előkészületeibe is betekintést nyerhetsz Marton Debby vezetésével. Ne hagyd ki!

Debby így mesélt eddigi munkájáról:

A backstage vezetése alatt mi volt számodra a legmeghatározóbb téma? 

Rengeteg téma volt már, ami szembe jött velem.  Az egyik karácsonyi téma nagyon tetszett és sokat segített, hogy új fényben lássam Jézus születését. Egészségnevelői szemmel néztük meg a történetet egy elszánt babamentővel.  Az, nagyon izgalmas volt!

Milyen háttér információkat hallhatnak elsősorban a hallgatók a műsorodban? 

Igyekszem mindig az adott témának megtalálni az izgalmasabb részét, legyen szó, takarításról vagy éppen világot megmozgató munkáról! Megtalálni az elrejtett kincset. Engem mindig is a dolgok „hogyan-ja” érdekelt. Ezért törekszem mindennek kikutatni a hátterét, forrását, indítékát, motivációját. A témák mellett többször vendégek is megfordulnak egy-egy műsor alatt, akiknek életükbe kapunk betekintést vagy éppen a munkájukba, felfedezésükbe.

Mi volt a legkiemelkedőbb élményed műsorvezetőként a Baptista Rádióban? 

Számomra mindig is a legnagyobb élmény az marad, hogy részese vagyok a Baptista Rádiónak. Egy álom vált valóra, hogy műsort vezethetek, hogy tudósíthatok a többiekkel rendezvényeken. Hatalmas élmény bemenni úgy a színpad színfala mögé azzal a céllal, hogy most szeretném megmutatni mi történik itt, mit rejt a kulissza.

Milyen újdonságokkal készülsz az elkövetkezendő adásokra? 

Szeretném még személyesebbé tenni a műsort a hallgatók számára. Ezért a jövőben több olyan téma is fel fog merülni, ami első hallásra hétköznapinak hangzik, de egyébként közel sem az. Havonta egyszer a mikrofonba beleszól a férjem is, akivel együtt nagy szakértőkké válunk arra az órára. Ezek mellett nem lesz hiány a mindennapjainkat érintő Bibliai kérdésekből sem, amik kapcsán szakértők és hozzáértők avatnak be minket.

Ha minden igaz a Backstage-ben interjúkat is készítesz! Hogyha ki kéne emelni valakit, melyik alanyoddal volt a legmaradandóbb beszélgetésed?

Mindenkihez nagyon jó emlék köt.  Nehéz lenne kiemelni valakit. Mindig szuper beszélgetések hangoznak el a műsor alatt és után is. Gondoltam valakire, de egyből eszembe jutott más valaki is. Minden egyes vendégem hozzá tett valamit a műsorhoz és ez által hozzám is.

Mit tanácsolnál azoknak, akik még nem ismerik a műsorod, miért kezdjék el hallgatni?

Láttál már bűvész trükköket? Ha igen, és téged is kíváncsivá tesz „hogyan lehetséges” akkor kövesd a műsort!  Itt kiugrasztjuk a nyuszit a kalapból!  Ha többet szeretnél tudni a felszínes dolgoknál, akkor mindenképpen hallgatnod kell a műsort, mert itt, nem elégszünk meg csak annyival, amit látunk. Keresgélünk, kutatunk, találunk és felfedezünk!

Baptista Rádió! Neked Szól!


Még több

Előző epizódok Podcast-jei


Jelenleg szól

Cím

Előadó

Background

Itt kérhetsz dalt