Hallgatni arany

Majnár Zsolt

Műsoron ekkor

Szerda 11:00 12:00
Csütörtök 11:00 12:00
Péntek 11:00 12:00

Neked Szól!

Címkézve mint:
Külső gyártású műsorok, amiket kölcsön kértünk neked. Hallgasd az értékes gyöngyszemeket rádiónk kincseskamrájából! Tarts velünk minden szerdán, csütörtökön és pénteken délelőtt 11 órától!
baptistaklasszik@baptistaradio.hu

 

HALLGASD HÉTRŐL – HÉTRE GYÖNGYSZEMEINKET A BAPTISTA RÁDIÓBAN!

A rádióban különlegesebbnél különlegesebb műsorokat hallgathatsz. Nemcsak helyi, de külső gyártású adásokkal is fűszerezzük a hallgatók mindennapjait. Éppen erre a célra készült a Hallgatni Arany is, amiben más gyülekezetek, közösségek prédikációi, beszámolói közül válogathatsz és az éppen aktuális információkról, eseményekről sem maradsz le. A műsor szerkesztője, Kalló Dani.

Danival egy rövid interjút is készítettünk:

Miért döntöttél a szerkesztés/ vágás/ technikai munkák mellett? Miért vonzott téged ez a terület?

Kiskorom óta vonzott a hang, és a zene világa. Már 13 évesen beálltam a gyülekezetünk hangtechnikai szolgálatába, és ez az érdeklődési kör alakult először hobbivá később pedig a szakmámmá. A Baptista Rádióhoz is így kerültem, először még “csak” egy műsor technikai lebonyolításában segítettem, később pedig már műsorszerkesztéssel is megbíztak.

Mi az a legnagyobb dolog amit Isten tanított neked mióta a Baptista Rádiónál vagy?

Talán azt tudnám kiemelni, hogy vannak nem annyira reflektorfényben úszó szolgálatok, nekem ilyen a műsorszerkesztés is. A háttérben dolgozom, viszont ugyanolyan fontos a munkám, mint annak aki feláll egy színpadra, és elénekel egy dalt, vagy elmond egy prédikációt. Én is része vagyok az Isten munkájának, része vagyok annak a csatornának, ami eljuttatja az Igét az emberekhez és ez csodálatos érzés.

Milyen célcsoportnak ajánlod elsősorban a műsort?

Igazából mindenkinek ajánlom ezt a műsort. Nagyon változatos tanítások, igehirdetések hangzanak el, amiből a fiataloktól elkezdve az idősekig, mindenki tanulhat.

Mi volt számodra a legváratlanabb helyzet (pozitív értelemben) mióta ezt a műsort szerkeszted?

Nem tudnék most mondani egy adott szituációt, ami váratlanul ért, viszont amit egyértelműen látok az az, hogy bármilyen nehézség, technikai probléma is merül fel, valahogy mindig megoldódik, valahogy az Isten úgy rendezi a dolgokat, hogy abból jól jövünk ki.

Tarts velünk és kövesd a Hallgatni Aranyt minden szerdán, csütörtökön és pénteken 11 órától! Ne hagyd ki!

Baptista Rádió. Neked Szól!


Még több

Jelenleg szól

Cím

Előadó

Background

Itt kérhetsz dalt