Holisztika

Műsoron ekkor

Holisztika - az egészség szolgálatában

Címkézve mint:
Hogy vagy? Ha nyitottan az egészség szolgálatában dolgozó szakemberek véleményére, akkor a legjobb helyen jársz. Hallgasd a Holisztika című adásainkat minden kedden 11 órától (ismétlés vasárnap 11 órától) a Baptista Rádió műsorán. Egészségedre! :)
A műsorról: a Holisztika – az egészség szolgálatában című műsorunkban különböző területekről - az emberrel, mint testi, lelki és szellemi lény egészségével foglalkozó szakembereket hallhatsz megszólalni. Az interjúkban megosztják személyes útjukat, hogyan találták meg Istent, hogyan kerültek a gyógyítás szolgálatába, mit jelent számukra a hitük és a szakmájuk ötvözése a mindennapokban. Valamint, hogy mit jelent számukra a holisztikus szemlélet a gyógyításban, hogyan valósítják ezt meg a gyakorlatban.
Meghallgathatod pszichológusok, lelkigondozók, lelkészek, teológusok, orvosok, gyógytornászok, dietetikusok és más segítő foglalkozású szakemberek véleményét. Továbbá megismerhetsz egy lelkes csapatot is, akik összefoga szeretnék megvalósítani mindazt, amit a holisztikus gyógyítás jelent számukra. Céljuk, hogy pácienseiket a teljesebb gyógyulás felé, Istenben, testükben, lelkükben teljesebb élet felé segítsék. Tarts velünk hétről-hétre! Holisztika minden kedden 11 órától (ismétlés vasárnap 11 órától) a Baptista Rádió műsorán. Neked Szól!

Keleti Gábor
Műsorvezető

Még több

Jelenleg szól

Cím

Előadó

Background

Itt kérhetsz dalt