Kívánságműsor

Boros Viktor

Scheduled on

Vasárnap 14:10 15:00

Csak azt játszuk, amit te szeretnél!

Tagged as:
Az óra, amikor minden kívánságod valóra válhat. Kérd kedvenceidet a Facebookon, vagy e-mailben Boros Viktortól.

 

EGY MŰSOR, AHOL A KÍVÁNSÁGAID MIND VALÓRA VÁLNAK!

A Baptista Rádió egyik legújabb csemegéje, a Kívánságműsor.  Kedvenc zenéidet korlátlanul kérheted egy órán keresztül e-mailben vagy a Facebookon Boros Viktortól.

Viktor megosztott velünk néhány élményt műsorvezetői pályafutása során:

Eddigi műsorvezetői munkád során a Baptista Rádióban mi volt számodra a legviccesebb esemény vagy történet?

Nem tudnám kiemelni a legviccesebb történetet, de nagyon jó a hangulat a kitelepüléseken mindig. Talán az első alkalmat tudnám előhozni, amikor a Cross Sound-on voltunk kint, és a megérkezésünk napján Márkkal vezettük a műsort. Akkoriban még egy csöndes fiú voltam, és nem nagyon beszéltem sokat a mikrofonba, kicsit zavarban is voltam. Életemben először ott voltam úgy felszabadulva, hogy el tudtam engedni a feszültséget. Azt a részt emelném ki, amikor felvettünk egy hanganyagot és Ádám vágta, majd egyszer csak azt mondta, hogy figyeljetek mit találtam, majd elindított egy kis részletet, amin Márk éppen elneveti magát.  Ezen mindenki nagyon jól szórakozott.

A Kívánságműsor eddigi vezetése alatt mi volt számodra a legváratlanabb pillanat? Pozitív élményre gondolok itt, amire egyáltalán nem számítottál de nagyon nagy élmény volt!

Talán az volt, amikor az egyik külsős munkánknál, éppen szaladtam valahova, és leszólított egy körülbelül velem egyidős srác.  Azt kérdezte, hogy: “Te vagy az a srác a Baptista Rádióból? Szoktam hallgatni a műsorod.” Ez a dolog nagyon váratlanul ért, hiszen honnan tudja, hogy nézek ki, gondoltam magamban, aztán rájöttem, hogy igazából a honlapon fent vannak a műsorvezetők képei. Nagyon váratlan pillanat volt, de hihetetlenül örültem neki.

Milyen zenék közül válogathatnak a hallgatók, ha dalt szeretnének kérni tőled?

Igazából, bármilyet, a lényeg, hogy szép zene legyen! 🙂 Ne legyen trágár, a tartalma értelmes dolgokról szóljon, de nincsen megkötés a dalokban!

Miért döntöttél a műsorvezetés mellett? Mi vonzott téged ebben a szakmában?

Mint azt már említettem régebben nagyon visszafogott, mindig a háttérben levő kis srác voltam, így a kommunikációs készségem sem volt mindig a csúcson. Ha másokkal beszélgettem, mindig rövid, tömör válaszokat adtam. Aztán jött egy lehetőség, hogy indul a Baptista Rádió, és én először csak a technikai részében szerettem volna munkálkodni. Érdekelt melyik eszköz hogyan működik, de Isten rávezetett arra, hogy próbáljam meg az interaktívabb részét is, nem fogom megbánni. Nem is bántam meg. A Műsorvezetés, a másokkal való kommunikáció pedig meghozta gyümölcsét.  Ma már bátran mondhatom, hogy a szókincsem és a bátorságom is sokat javult. Lehet, hogy kicsit szokatlan, mások más célt tűznek ki a szemük elé, nekem ez volt az egyik olyan szempont, ami miatt döntöttem a műsorvezetés mellett. A másik pedig mert jó buli egy rádióban saját műsort vezetni. 🙂

A Kívánságműsort elérheted minden hétfő este 20:00-tól a Baptista Rádióban. Ha pedig lemaradtál róla, az ismétlést visszahallgathatod minden csütörtök este szintén 20:00-tól! Írj nekünk és légy te az, akinek kedvenc dala adásba kerül! Ne szalaszd el!

Baptista Rádió! Neked Szól!


Read more

Most szól

Cím

Előadja

Background

Itt kérhetsz dalt