TOP 10

Morovi Károly és Fekete Botond

Műsoron ekkor

A Baptista Toplista!

Címkézve mint:
Egy műsor, ahol te magad állíthatod össze kedvenceid listáját. A hónap mind a négy hetében különböző koncepciójú adásokkal várunk téged hétfő esténként 20 órától.
baptistaradio.top10@baptistaradio.hu

 

EGY MŰSOR, AHOL CSAK A KEDVENCEID SZÓLNAK!

A Baptista Rádióban hétről hétre elhozzuk neked kedvenc dalaidat egy csokorban összegyűjtve! Szerdán este 8-tól a 10 legjobb zenével készül a hallgatóknak Morovi Károly.

Karcsi a műsorról, a rádióban töltött eddigi élményeiről így nyilatkozott:

A Baptista Rádiónál töltött idő alatt eddig mi volt a legviccesebb történeted?

Sok élményem fűz a rádióhoz, de azt tudnám kiemelni leginkább mikor tavaly nyáron az egyik Rakéta kitelepítésen farmerben csináltam műsort a Balatonból. 🙂

Milyen zenékkel fűszerezed a rádió top10 című műsorát?

Minden adásban a hallgatók által elküldött saját 10-es listát adunk le. Ezen belül bármilyen műfaj megtalálható a dalok között. A elektronikustól a klasszikusig, a hip-hoptól a popig, így mindenki megtalálhatja számára a legkedvezőbbet. Ha ez nem lenne elég, minden hónapban az aktuális 10 kedvenc dalomat is hallhatják a hallgatók.

Milyen újdonságokkal készülsz az elkövetkezendő adásokra?

Már 3 hónapja havi egyszer van egy állandó munkatársam Fekete Botond személyében, akivel igyekszünk minél viccesebb, színesebb és változatosabb műsort készíteni a Baptista Rádiót hallgatók számára.

Mi a kedvenced abban, hogy a top 10 című műsort vezetheted?

Szeretem a színes változatos zenéket emellett minden alkalommal felemelő érzés így rádiósként rajtuk keresztül is dicsőíteni Istent.

Mikor hallgathatják a hallgatók a műsorodat?

Minden héten szerdán 20:00-tól, ha pedig valaki lemaradt volna róla akkor az szombatonként visszahallgathatja szintén 20:00-tól!

Állítsd össze kedvenc listádat a weboldalunkon vagy küldd el nekünk emailben a baptistaradio.top10@gmail.com-ra! Ne maradj le, szóljanak kedvenc dalaid nálunk!

Baptista Rádió. Neked Szól!

 

 


Még több

Jelenleg szól

Cím

Előadó

Background

Itt kérhetsz dalt